Voor ouders

Nouk is een zang -¬‐dansprogramma voor de allerkleinste waarbij plezier, zingen en lekker bewegen voorop staan. Er komen continue nieuwe afleveringen waarin we onderwerpen aan bod laten komen die aansluiten bij de belevingswereld van deze doelgroep. In iedere aflevering wordt er een nieuw stukje dans uitgelegd op nieuw geschreven kindermuziek en uiteindelijk is het hele liedje uitgelegd en kunnen de kinderen lekker mee zingen en dansen! Leuk om thuis in de woonkamer te kijken maar ook op school om met de hele klas te zingen en dansen!

Nouk beleeft de mooiste avonturen in haar wereld maar heeft ook 2 hartsvriendinnen namelijk Daan & Sharon en samen vormen zij vriendinnengroep RAAK! waar ze heel veel toffe avonturen mee beleefd.
En samen met RAAK! treedt Nouk door heel het land op, zijn de meiden iedere zaterdag en zondag om 11:00 uur te horen met hun eigen radioshow op Efteling Kids Radio en zijn ze vanaf September 2019 ook in de theaters te zien.

Nouk wordt gespeeld door Anouk de Pater. Vroeger als klein kind was ze alleen maar met zingen en dansen bezig. Het is dus ook niet gek dat ze afgestudeerd is aan de Musical Academie Frank Sanders in Amsterdam en in de musicals terecht kwam en daarna de overstap gemaakt heeft naar tv. Ze geeft al meer dan 8 jaar zang en dansles aan kinderen, is Vocal Coach bij Vocal Center, speelt Danspiet in de Club van Sinterklaas en is daarnaast ook nog presentatrice van diverse live evenementen en tv-programma’s.


Ontvang de nieuwsbrief van Nouk!

Met dagelijks de leukste filmpjes, liedjes & spelletjes.

    envelop

    Zie ik je snel weer? Xx Nouk

    Minimum 6 characters